Olet rakkauden valossa ♡

tiistai 12. syyskuuta 2017

Kuulumisia kesältä

Hei ihanat <3

Paljon on kesän aikana tapahtunut! Koko kesän (ja olen edelleen) olin flowssa, jossa asiat tuntuivat vahvasti tapahtuvan suuremmasta johdatuksesta. Vastaanottavuus - olisiko se sana kuvaamaan sitä, kun paljon asioita tuodaan eteen, siinä tahdissa mitä pystyt kohtaamaan? Jos olet vastaanottavainen niin sinulle pystytään tuomaan asioita, jos taas et pysty ottamaan vastaan niin luultavasti et tule kokemaan tai tiedostamaan niin paljon asioita?

Tässä hieman kuulumisia kesä-elokuulta.

Kesäkuussa sain löysätä irti tiukasta aikataulutuksesta opiskelussa ja päästää itseni kesälaitumille. Olin talvella varannut talkoolaisjakson Valamon luostariin, jonne lähdinkin heti kesäkuun alkupuolella. Tapasin bussimatkalla tulevan talkoolaisajan kämppikseni, jonka kanssa vietin unohtumattoman ja upean viikon. Sydämemme puhuivat samaa kieltä ja jälleen tuntui, kuin olisi tavannut yhden upean sielunkumppanin. Sain häneltä paljon oppia luonnosta ja villiyrteistä. Tammikuun talkoolaisjakso oli hyvin sisäänpäin kääntynyttä, hiljaista ja pohdiskelevaa - hyvin voimakkaasti sisäisiä rakenteita uudistavaa - mutta tämä kesäkuun talkoolaisjakso oli ihan päinvastainen! Töiden jälkeen hapuilin luonnossa, kävin alasti uimassa syrjäisellä paikalla, keräsin metsästä villiyrttejä ja syvensin juuria äiti maan huomiin.

Palattuani kotiin käytin villiyrttejä mm. voikukan nuppuja, nokkosta ja poimulehteä vahvana kuurina. Viikon sisällä minulle nousi korkea kuume - 40c. Tunsin kuumetta edeltävänä illalla, että nyt on jokin asia tuloillaan ja että aloin kääntyä sisäänpäin. No aamulla se selvisi kun kuume alkoi nousta. Tämä oli muistaakseni juhannusta edeltävä päivä. Päivän aikana olin syvässä meditatiivisessa tilassa. Join ainoastaan suolavettä ja makasin sängyssä. Tunsin, kuinka kehosta vapautui niin paljon myrkkyjä (yritit vaikuttivat osittain maksaan, johon kertyy myrkyt, mutta myös mm vihan tunteita) ja ikäänkuin  poltettiin niin raskaita energioita, jotta voisin vapautua niitä. Uskomatonta, kuinka tietoinen olin prosessista tuona kuumeisena aikana. Yksi oppi oli, että paasto voi tehdä hyvää rakentamaan syvempää yhteyttä itseensä. Oli myös upeaa huomata, kuinka sitä oli yhteydessä tietoisuuteen, viisauteen ja rakkauteen, ja pystyi boostaamaan meneillä olevaa puhdistumista mieli-keho-sielu -yhteyden kautta.

Viikon kuluttua tästä sain viestin, eräältä mieheltä, joka oli löytänyt "vuokrataan asunto" ilmoitukseni, ja tarjosi minulle asuntoaan. Olin etsinyt Helsingistä asuntoa puoli vuotta- ja hänkin useamman kuukauden vuokralaista. Tässä sattui jälleen suuremman johdatus. Kummatkin tiesimme heti löytäneemme toisemme ja asiat loksahtivat paikalleen. Tuntui kuin olisin jälleen tuntenut hänet aiemmin. Itkin kiitollisuusitkuja hienosta uudesta ihmisestä elämässäni, upeasta asunnosta ja niin sielukkaasta ympäristöstä, jossa voin koiran kanssa hengittää ja rentoutua. Irtisanoin Hyvinkään asuntoni ja lähennyin entisten vuokranantajien kanssa. Huomasin, kuinka ikävä minulla tulee heitä ja kuinka jälleen nämä kaksi ihmistä ovat tuotuja kohdalleni. Voi millainen yhteys meille syntyikään!

Heinäkuun alussa lähdin Natural High Healing Festareille (päihteettömät festarit) Uusikaupunkiin. Lähdin sinne erään ihanan Eevan kanssa, jota en aiemmin tuntenut. Toki olin nähnyt hänet ja osallistunut joskus hänen naurujoogatunneille, mutta varsinaisesti en häntä sen enempää tuntenut. Mikä yhteys reissun alkamisesta saakka! Ihan kuin olisin sielunsiskon kanssa jakamassa taivaallista kokemusta ja ihan kuin olisimme tunteneet aina. Täydensimme toinen toistamme ja päivät yhdessä sujuivat saumattomasti täynnä iloa, rakkautta, tukea ja riemua! Tutustuin festareilla tantraan ja hieman erinkaltaisempaan "tyylilajiin", kuin mitä olin odottanut. Elämääni tuli yoni + yonimuna sekä vahvempi käsitys kehosta, intuitiivisen tanssin tuomasta nautinnosta sekä siitä, että rakastan yhdistyä enemmän sydäntietoisuuteen, johon voi yhdistyä seksuaalienergia - mutta rakastan rakastavaa yhteyttä. Hiemoinen pettymys oli, kun workshoppien tantratunneista jäi pikadeiting olo - mutta kiitollinen olin siitä, kun tunnistin rakkausenergian olevan se omin juttu. Kuten on aina ollutkin. Kaikenkaikkiaan kokemukset olivat upeita ja hurjia - festareilla tanssin, hengittelin, tantrasin, avasin naiseuteen liittyviä tukoksia, rentouduin ja nautin taivaallisista vegaaniruoista. Ja erityisesti - sain viettää 4 päivää ihanan Eevan kanssa ja jakaa niin mielettömiä kokemuksia. Suosittelen festareita kyllä - se pistää prosesseja käyntiin! Esimerkkinä naiseuteen liittyvistä asioista: poimulehden käyttö ja festareiden energiatyöskentely muuttivat kuukautisiani miellyttäviksi ja n. 2pvn mittaisiksi (ennen viikon ja kivuliaat, mutta aloitin henkisen työskentelyn siihen fokustoituen talvella).

Kotiuduttani aloin valmistelemaan muuttoa. Parin viikon päästä, heinä-elokuun vaihteessa, isä tuli Oulusta muuttoavuksi ja muutama ystävä tuli auttamaan laatikoiden ja huonekalujen kantamisessa. Oli ihanaa ja rikastuttavaa oppia tuntemaan jälleen iskää. Vuosiin emme ole olleet niin pitkään ja intensiivisesti tekemisissä kuin täällä viikon ajan. Opin hänestä uusia puolia sekä myös itsestäni - tiedostin enemmän omia tapoja ja ajatuksia, jotka ovat olleet minulla pitkään.

Muuton jälkeen tein kesäopinnot loppuun. Tehtävien palautushetkellä - kun painoin lähetysnappia - tulinkin jälleen kipeäksi. Samalla sekunnilla tuli kurkkukipu ja nenä meni tukkoon. Lähdettiin sitten yhdessä Lappia kohti! Voi kuinka olinkaan odottanut sitä!!

Lapissa joudun ja sain keskittyä olemaan hiljaa, itsekseni ja todella viettää aikaa Liila-koiran kanssa luonnossa rahallisesti kävellen. Majauduin rakkaan ystäväni Tiinan luona, mutta muita ystäviä en nähnyt viikkoon. Toisaalta harmittelin flunssaa ja pientä kuumeilua - toisaalta huomasin tarvitsevani tasapainottaa energioita vauhdikkaan kesän jälkeen. Huomasin kesäopintojen ja muuton aiheuttaneen stressiä, joten sallin itselleni ajan toipua. Voi. Metsissä kävellessäni löysin ihania mustikkametsiä ja hillasoita. Hyppelin mättäiltä toisille lapsenmielisen innostuneena ja koiran iloitessa mukana. Valmistin ihanaa ruokaa, jossa käytin Lapin villiyrttejä. Kuumeilun tueksi poimin mesiangervoa (luonnon asetyylisalisyylihappo), horsmaa sekä siankärsämöä. Pääpaino oli vihreillä kasviksilla, joka oli suurena tukena hyvän olon saavuttamisessa. Ystäviä oli ihana nähdä - jotenkin sitä hieman pelkää, onko ystäviä enää jäljellä. Erityisesti niitä, joiden kanssa on se ihana sydänyhteys <3  Kaikkia en pystynyt näkemään tai edes ottamaan yhteyttä - energiat eivät niihin olleet otolliset. On hyvä oikeasti oppia kuuntelemaan energioita ja sellaista luontaista vetovoimaa ja flowta ja intuitiota - ja kunnioittaa niitä. Elämä on silloin keveämpää. <3 Rovaniemen kuninkaanlaavu oli vaikuttava.

Rovaniemeltä lähdettyäni Kolariin, vietin ystäväni kanssa yön Kesänkijärjen rannalla, tunteiden kupeessa. Se yö toi paljon pelkoja, mutta oli ihana huomata kuinka saatoin niitä kohdata. Mielikuvia karhuista ja surmaajista - kaikista, joista en tiennyt omaavani niin syviä pelkoja. Telttayön jälkeen meinattiin lähteä ylälappiin, mutta päädyimmekin sukumökilleni, Pellon ja Kolarin väliin, Torniojoen rannalle. Sekin oli niin upeaa. Upeaa saada olla omassa rauhassa, hiljaisuudessa. Kuunnella joen ääntä, nähdä auringnlasku ja kylpeä vanhassa puusaunassa. Olla kiirehtimättä ja syödä hyvin.

Kolarissa kohtasin ja päästin irti itseeni vaikuttavista tunteista. Päästin tunteiden nousemaan, sanoitin niitä ja kyseenalaistin niitä. Lopulta tulin tietoiseksi siitä, mikä on ollut minua itseäni sisältä syövä tilanne, ajatus ja tunne. Sen jälkeen - wau - minun ei enää tarvinnut kantaa sitä sisälläni vaan sain lisää tilaa rakkaudelle, hyväksynnälle ja vapaudelle!

Etelään palattuani olen saanut asettua aloilleni. Olen rakentanut ihanan kodin, jossa energiat ovat virtaavat, lempeät ja vahvat. Tuntuu, kuin tämä koti olisi tarkoitettu henkisille aktiviteeteille ja hoidoille. Tämä tukee niin vahvasti aikomustani muuttaa koko elämäni täysin heijastamaan sitä, mihin sisimmässäni haluan kiinnittää huomioni. Henkiselle kasvulle, luontoyhteyden vahvistamiselle, rakkaudelle, ilolle, meditaatioille, kehon kuuntelulle, sydänyhteydelle ja rakkaudellisten mielikuvien rakentamiselle. Olen päättänyt irtisanoa kaikki elämästäni, mikä ei tue rakastavaa olotilaa. Nyt on sen aika. Annan itseni kohota omiin taajuuksiini ilman, että koen siitä syyllisyyttä kenenkään toisen ihmisen takia <3

Rakastan teitä ja rakastan itseäni - annan itseni loistaa kirkkaasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti