Olet rakkauden valossa ♡

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Nykyhetken mahdollisuus

Osaatko kertoa itsellesi tai jopa muille, milloin ottaa toisilta neuvoja ja milloin mennä täyttä päätä omien vaistojen varassa luottaen omaan visioon? Vastaus ei liene helppo. Vain sinä näet ja tunnet visiosi täydessä potentiaalissaan tai näet sen potentiaalin pirskahduksia unelmiesi palasissa. Kuinka sitten luottaa niihin visioihin ja unelmiin? Miten olla tarpeeksi itsevarma uskoakseen näyttäytyvään mahdollisuuteen?

Epävarmuus ja pelko nostavat päätänsä silloin, kun kuvittelemme tulevaisuutta tai muistelemme menneitä kokemuksia, jolloin emme ehkä saaneet toteutettua itseä täysin tai koimme tilanteessa jonkin asian menneen huonosti. Silloin neuvona olisi elää tässä hetkessä. Mutta miten se sitten onnistuu? Helpommin sanottu kuin tehty - varmaan moni voisi ajatella.

Toisinaan kuvittelen elämän olevan aikajana, jossa nykyisyys on aikajanan tietyssä kohtaa tapahtuvaa elämää. Jos haluan keskittää huomioni nykyhetkeen ja koittaa päästä mahdollisimman paljon irti tulevaisuuden kuvittelusta tai menneen pohtimisesta niin kuvittelen aikajanallani zoomauksen nykyhetkeen. Eli ensin katson elämän aikajanaa kauemmalta ja sitten zoomaan sen lähemmäs nykyhetkeen. Joskus tarvitsen painottaa itselleni ajatusta, että ei ole tulevaisuutta tai mennyttä, jotta voin todella olla nykyhetkessä. Toisena vaiheena yleensä huomaan, kuinka tuolla aikajanallani näkyvällä ihmisellä on kaikki hyvin juuri tuolla hetkellä. Hän on juuri siinä tilanteessa missä on. Harvemmin kuitenkaan minulle herää raskaita ajatuksia tai tunteita tuon henkilön elämästä. Miksi? Koska keskityn siihen, mitä hänellä on tuossa nykyhetkessä. Kolmantena vaiheena yleensä huomaan, että kun vedän syvää henkeä niin tuon ihmisen olemus rentoutuu ja se taas nostaa vapauden tunnetta pintaan. Tuolloin huomaan, että minulla on mahdollisuus toimia  elämässäni juuri miten haluan. Huomaan, että juuri tällä hetkellä voin tehdä asioita unelmani eteen. Huomaan myös sen, että vain minä itse voin tehdä unelmani todeksi - näillä eväillä mitä minulla on tässä hetkessä.

Jokaisella on omat tapansa siihen, miten irtautua tulevaisuuden ja menneen sitovista energioista niin, että voisi todella nauttia nykyhetkestä. Tosiasia on, että nykyhetkessä sinulla on valinta, mahdollisuus ja rauha. Nykyhetki herättää jumalallisen liekin sinussa ja se voi kylvettää sinua rakkauden valossa. Kun harjoittelet menneen luovuttamista ja vähennät tulevaisuuden jatkuvaa ennalta kirjoittamista niin voit huomata luottamuksen kasvavan sinussa. Alat huomata, ettei menneet määritä sinua. Niiden tapahtumat on jo tapahtuneet, eikä menneen tarvitse toistaa itseään. Huomaat myös ettei sinun tarvitse ripustaa mielesi täyteen tulevaisuuden kuvia. Toki on hyvä unelmoida ja nähdä tulevaisuus myönteisenä. Kuitenkin uskon siinä olevan iso ero tulevaisuuteen ripustautumisen kanssa. Voi olla turhaa suunnitella vuoden päähän tarkkoja tapahtumia - kaikkien ei tarvitse olla käsissäsi. Sinulla on äärettömän paljon tukea myös henkimaailmassa. Kun hetkeksi hölläät naruja käsissäsi ja pyydät apua ja ohjausta, myös henkimaailma pääsee auttamaan sinua parhaan mahdollisen unelman toteutumisessa. Ole itsellesi armollinen. Sinulle on luvassa kaikkea hyvää.


  1. Pysäytä tekeminen
  2. Tiedosta mikä elämästäsi on mennyttä
  3. Tiedosta asiat, mitkä eivät ole vielä tapahtuneet
  4. Päästä mennyt ja tapahtumaton liukenemaan pois sinusta
  5. Sulje silmät ja hengitä syvään
  6. Päästä turhat hallinnantarpeiden langat irti käsisistäsi
  7. Huomaa asioiden olevan ihan ok juuri näin
  8. Huomaa keinoja vaikuttaa meneillä oleviin asioihin
  9. Tunne sisälläsi oleva rauha ja kiitollisuus
  10. Tiedosta nykyhetken ero siihen tilaan, johon sekoitat menneiden ja tulevaisuuden pelot 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti