Olet rakkauden valossa ♡

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Ohjaavat unet

Kiinnitätkö huomiota uniisi? Ehkä muistat ne heti herättyäsi. Kuitenkin jos päivällä koitat muistella yön aikana nähtyjä unia niin toisinaan muistat jonkin pienen pilkahduksen tai et sitten yhtikäs mitään. Kuulostaako tutulta myös sinulle?

Unien matkat kertovat mitä mielenkiintoisimpia viestejä ja ohjausta! Muistatko sen merkityksellisen tunteen unessa? Ylititkö itsesi, vai teitkö jälleen saman valinna, jota harmittelit? Muistatko unen tapahtumaympäristön? Muistatko pieniä esineitä tai ajatuksia? Niiden sanoma on merkityksellinen - juuri sinulle. Jos pohtisit yöllä nähtyä unta niin voisit saada erittäin hyödyllistä tietoa nykyhetkeen tai jopa tulevaisuuteesi. Eikö olisi aika siistiä jos elämä olisi ennalta kirjoitettua juttua ja unessa saisit etukäteis vihjeitä tapahtumista, jotta voisit kohdata vaikeita tilanteita hieman suotuisammin tai saisit vinkkeliä valintatilanteisiin, jotta elämä olisi helpompaa? No yep, ainakin mie uskon, että juuri sellaisiakin opastuksia saamme yöunien aikana! ..Älä kuitenkaan lannistu jos et muista unia, ne jäävät tietoisuuteesi, vaikka et muistaisi niitä.

Kysympä uudestaan. Haluaisitko saada vinkkejä, mitä toimia elämän kinkkirissä tilanteissa? Unet ovat mielettömiä ohjaamaan elämään - mikäli huomaamme niitä ja annamme niiden sanomalle edes hitusen painoarvoa. Tässä ihan käytännönvinkki: pidä unipäiväkirjaa kokeiluna kaksi viikkoa - jos pidät olosi suunnasta niin ota se jatkuvaksi tavaksi. Unipäiväkirjaan merkataan heti herättyä yölliset unet. Se vie päivästäsi suurinpiirtein 2-5min /päivä. Ei paljon siis. Jos haluaisit pitää unipäiväkirjaa, mutta mielesi lyö hanttiin sanomalla jotain tähän suuntaan: hui, ko en mie jaksa. siinä kuitenki menee niin kauan aikaa ja enhän mie nyt semmoseen voi sitoutua- niin pohdipas uudelleen kuka mielessäsi puhuu.

Unissa voi tapahtua päivän asioiden purkua ja niissä voi myös saada vahvaa opastusta, viestejä ja neuvoja. Älä suinkaan vähättele päivän tapahtumia purkavia unia, se on nimittäin taianomaista - kuinka unien avulla saat todelliset tunteesi ja kokemuksesi ilmaistua! Unissa voit myös huomata oman noidankehän, kun valitset jälleen kerran samalla tapaa, jota jopa unessa harmittelet! Ne ovat kalliarvoisia vinkkejä koskien mennyttä ja nyky päivää - niiden opetus voi olla melkoinen!

Tässä pieni iltapyyntö enkeleille ja henkimaailmalle. Pyynnöt ja rukoukset ovat hyvin voimakkaita jumalallisen rakkauden välittäjiä. Siunausta ja suojelusta sinulle ensi yöhön.

"Rakas taivaan Isä. Pyydän arkkienkeli Mikaelin suojelusta yön ajaksi. Vastaanotan hänen suojelevan sinisen viitan ylleni yön ajaksi ja sallin itseni kääriytyä sen suojaan. Kiitos kun tuo viitta suojelee minua. Kiitos kun enkelit ja rakkauden ja valon henkimaailma voi auttaa minua eheytymään, paranemaan ja kehittymään yön aikana. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti