Olet rakkauden valossa ♡

tiistai 15. marraskuuta 2016

Iloitse ja kevennä!

Hyvää talvista marraskuuta. Ulkona lumi pöllyää tuulessa ja tuo isot lumikerrokset ikkunaa vasten ikkunaräystäillä. Ihan tyytyväisenä seuraan tuota lumen tuisketta lämpimästä päsin, villatossut jalassa lämmittämässä entisestään. Kun tuota ulkoista lumihiutaleiden tanssia seuraan täältä sisältäpäin niin huomaan ajatutuvani tahtomattani mietoksiin ja ehkä jopa vakavanmielisiin ajatuksiin. Samalla kun katson ulospäin niin huomaan suuntaavani mitä vahvemmin katsetta sisäänpäin. Ja tuo sisin pistää aika vakavaksi. Oletko kokenut samaa?

Aamulla laitoin televisio päälle ja seurailin hetken menneitä presidentinvaaleja. Uskomatonta, mutta Trump on vienyt voiton presidentinvaaleissa. Niin käsittämättömältä kuin se itselleni tuntuu niin tässä näen tärkeän tarkoituksen. Maailaman energiat ovat sekaisin ja tämä kuuluu tähän tapahtumasarjaan, joka on herättänyt muistamaan ja muistuttamaan siitä, kuinka ihmiset lyöttäytyät jopa hieman toisiaaan vasten, peläten valon tuomaa muutosta. Kuitenkin maailma valmistautuu vaaleista aiheutuville muutoksille - ja uskon muutoksen todella tulevan. Ihan kuin ihmiset olisivat laittaneet laput silmillensä, mutta nyt heidän täytyy ottaa ne pois silmiltään ja kantaa vastuunsa.

Nämä vaalit saavat minut usein ajattelemaan valoa ja pimeyttä. Trumpin sanomat kommentit ovat aiheuttaneet minulle huolia, koska hänen politiikkansa ei ainakaan vielä ole oikein yhteneväinen sen maailmankuvan kanssa, jota haluan ylläpitää. No. Päätän hyväksyä sen, että maailma menee omalla panollaan ja luotan siihen, että se etenee juuri sillä tavoin, mikä on tarkoitettu. Se mitä minä voin tehdä, on että asetan huoleni pois ja jatkan kauniin ja harmonisen maailmankuvan ylläpitämistä minun mielessäni ja hymyilen sille mielikuvalle, aivan kuin se olisi jo totta. Ja voin lähettää Trumppille valoa, lämpöä ja rakautta hänen sydämeensä. Nyt on todella valotyöntekijöiden mahdollisuus lämmittää Trumpin sydäntä, jotta hän havahtuu kuuntelemaan sydäntään ja toimimaan sen mukaisesti.

Presidentinvaalit mukaanlukien, viime viikot ovat olleet melkoisen erityisiä. Olen mitä useimmissa tilanteissa joutunut haastamaan omia suhtautumistapoja, jotta voisin olla yhteydessä vahvemmin sisäiseen puhtaaseen ja aitoon rakkauden valoon. Muista, että sinun ei tarvitse kantaa huolia ja murheita. Voit antaa ne enkeleille ja valon auttajille. Sinun on vapaus elää elämääsi ilman murhita ja huolia. Se ei tarkoita sitä ettet välittäisi, vaan sitä että muunnat huolesi rukouksen muotoon, jossa pyydät apua itsellesi tai muille. Rukous on pyyntö, joten saat varmasti kevvennettyä painolastiasi, jotta saat elää vapaasti.

Harjoitus huolten vapauttamiselle:
  1. Hengitä ensin muutaman kerran syvään.
  2. Sulje silmäsi.
  3. Voit pyytää enkeleitä apuun.
  4. Tiedä, että olet valmis vapauttamaan huolesi.
  5. Näe kuinka enkelit nostavat huolet sinusta pois.
  6. Tunne kuinka olosi vapautuu ja kevenee.
  7. Nyt valitse myönteisiä ja vahvistavia mielikuvia.
  8. Tunne kuinka ne mielikuvat ovat jo totta.
  9. Voit pyytää itsellesi hoivaavan ja suojaavan kultaisen valokuplan ympärillesi.
  10. Voit avata silmät ja kiittää enkeleitä.
Iloitse tänään asioista mitä kohtaat ja kevennä mielesi höyhenen kevyeksi! <3 

Tutustu uusiin Rakkauden valossa kotisivuihin ja tartu ihanan rentouttaviin joululahjatarjouksiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti