Olet rakkauden valossa ♡

torstai 24. marraskuuta 2016

Joulunavajaiset

Voi, ihanaa marraskuun loppukuuta! ♡

Nyt alkaa olemaan se aika, kun joulumyyjäisiä pidetään useilla paikkakunnilla. Ne tuovat mieleeni niitä aikoja, kun vierailin pikkutyttönä pienen paikkakunnan joulumyyjäisissä. Meillä päin myyjäiset pidettiin aina paikallisten koulujen liikuntasaleissa, eikä varsinaisesti koskaan ulkosalla. Poikkeukset tekivät ainoastaan ne illat, jotka olivat tarkoitettuja myös koko kylän liikkeille. Muistan kirtäneeni myyjäisiä etsien jotain ihanaa kotiin vietäväkseni. Myyjäisissä tuoksuivat pullat ja taatelikakut ja kova puheen sorina kaikui saleissa kun ihmiset hymyilivät ja jutustelivat keskenänsä niitä näitä. Ihmisiä yhdisti ilo, jännitys ja hyväntahtoisuus. Joulumyyjäiset ovat erityisiä. Niiden saattelemana on jotenkin itse myös valmiimpi toivottamaan joulua ja joulunrauhaa tervetulleeksi.

Huomenna saan ensimmäistä kertaa saan osallistua joulunavajaisiin pienessä kylässä Rajamäellä, Nurmijärvellä. Olen tänään askarrellut pieniä esitteitä ja sydämenviestejä, joita voin antaa ihmisille. Sisimmässäni on aivan ihana kupliva jännitys, koska huomenna tulen ensimmäisen kerran osallistumaan niihin yrittäjänä Rakkauden valossa ja saan kertoa tästä rakkaasta unelmastani myös muille!

Huominen joulunavajaisiin osallistuminen muistuttaa minua siitä, että unelmien eteen täytyy tehdä kaikkensa. On nähtävä vaivaa, toteutettava ideoita ja seistävä rohkeasti unelmansa takana. Joten huominen ei ole minulle kuin yksi päivä muiden joukossa, vaan huominen on osa suurta unelmaa.

Luota aina itseesi. Luota unelmaasi.

Vinkki sinulle, kun kaipaat uusia ideoita

 1. Istahda alas tai laita makaamaan
 2. Sulje silmäsi
 3. Hengitä muutama kerta oikein syvään
 4. Jännitä koko kehoasi muutaman sekunnin ajan ja päästä keho rennoksi
 5. Siirrä huomio hengitykseen
 6. Tunne sisäänhengitys ja kuinka se laajentaa vatsaa ja selkää
 7. Tunne uloshengityksen haihduttavan ilman kehosi lävitse
 8. Ole lempeä tunteille ja ajatuksille, joita nousee
 9. Siirrä huomio hengitykseesi
 10. Ajattele asiaa, johon kaipaat uusia ideoita
 11. Mieti millaiset ovat unelmasi
 12. Anna unelmien nousta pintaan
 13. Kysy itseltäsi: miten voin tällä hetkellä tehtä ja luoda, jotta olen lähempänä unelmaani
 14. Kysy itseltäsi: teetkö sen rakentamalla jotakin uutta käsilläsi, kehittämällä vanhaa ideaa uuteen muotoon, tarvitseto ajatustyötä selkeyttämiseen, toteutatko sen kirjoittamalla jotakin käsin tai koneella, toteutatko sitä osallistumalla johonkin ja saamalla siten uutta ideaa vai tulisiko sinun suunnitella asiaa keräämällä jo olemassa olevia tietoja ja ajatuksia yhdeksi kokonaisuudeksi
 15. Luota mieleesi nouseviin ajatuksiin ja laita ne itsellesi ylös
 16. Pohdi asioita hetki ja tutki mieleesi nousevia uusia keinoja niiden toteuttamiseen
 17. Lopuksi aloita ja ota askel jonkin idean toteuttamiseen!
♡ Rakkauden valossa, Tiina ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti