Olet rakkauden valossa ♡

torstai 5. tammikuuta 2017

Uusiin ulottuvuuksiin nouseminen

Uusiin ulottuvuuksiin nouseminen


Kuvittele olevasi kävelemässä vuoren rinnettä ylöspäin. Tiedät siellä olevan maailman upein aarre: sielunmaisemasi, joka salpaa sinun hengityksesi jokainen kerta kun vain ajattelet sitä.  Seuraavaksi kuvittele sinussa olevan kiinni kaksi köyttä, joiden päässä on ihmisiä pitelemässä kiinni - ehkä peläten seuraavia askeleita ja ovat kauhulla katsomassa alas. Sinulla ei ole hätää, koska osaat rauhoitella heitä ja kertoa, minkä vuoksi matkaatte vuoren rinnettä ylös ja saat lopulta kannustettua köyden päässä olevia ihmisiä astumaan vakaammin askelein ylemmäs ja ylemmäs. Vuoren huipulle ei ole kuin pieni matka enää jäljellä, mutta voimasi ehtyvät. Olet keskittänyt kaiken energiasi toisten auttamiseen, opastamiseen ja tukemiseen, koska hekin ovat halunneet lähteä kanssasi matkalle, vaikka eivät ymmärrä tuon sinun sielunmaiseman arvoitusta. Toisaalta. Kuka pystyisi sitä arvostamaan? Se on sinun oma maisemasi, joka ei ehkä voikaan avautua muille samoin tavoin. Keskeytät matkasi kerätäksesi voimiasi. Olet huolissasi matkalaisista, joita kiipeäminen on pelottanut. Tässä vaiheessa matkalaiset ovat huolissaan siitä, miten he ikinä pääsevät perille nyt kun voimasi ovat vähissä. Tyydytte katselemaan maisemia korkealta. Tiedät olevasi hetken päässä huipusta. Tiedät tarvitsevasi vain hieman kannustusta ja matka taittuisi tuon tuosta. Mutta. Olet uhrannut itsestäsi hieman liikaa. 

Ihmetteletkö koskaan, miksi olet aina yhtä uudelleen samassa tilanteessa toisten ihmisten kanssa, ilman että löydät ulospääsyä niistä? Osa sinusta ehkä ajattelee sen olevan siinä mukana, siihen saakka kuin on tarkoitettu ja osa taas tajuaa, että asioiden tapahtumiseen vaatii aina oman panostuksen. Joulukuun alussa minulta tippui pari tärkeää ihmissuhdetta. Ne kummatkin olivat mukanani pitkälle menneellä vuodella ja muodostuivat tärkeäksi. Toinen auttoi löytämään juuria täällä Etelä-Suomessa sekä muistutti minua arvoista ja rakkaudesta. Toinen vahvisti uskoa omiin henkisiin ja johtajuuden taitoihin ja osaamisiin. Kummatkin olivat erittäin tärkeitä, vaikka lopulta tiesin niiden tulleen päätöksiinsä.

Suhteiden lopettaminen on harvoin helppoa, sillä siihen asetetaan vahvoja syyllisyyden, häpeän, petetyksi tulemisen ja vaikka mitä muita alhaisia energioita. Kuitenkin aina kuunnellessamme sisintä ääntä myös suhteiden tulemisesta tiensä päähän, avaamme portteja maailmankaikkeudelle, joka on ehkä vain odottamassa sopivaa hetkeä, jolloin olet valmis päästämään irti ja tarpeeksi luottavainen elämää kohtaan ottaaksesi vastaan uusia elämän tuoksuja. Kun toteutamme sisimpämme unelmia ja korkeimpaa parasta, niin samalla silloin tapahtuu myös muiden korkein paras. Tiedä se. Ei ole syytä pelätä toisen tai oman pärjäämisen puolesta. Sen sijaan kuuntele sinua itseäsi. Kysy kysymyksiä ja luota viesteihin, joita saat. Kuunnellessasi itseäsi, saat käyttöösi lisää vahvuutta, rohkeutta, myötätuntoa ja rakkautta. 

Näe nyt mielessä itsesi mieluisassa ympäristössä. Kiinnität huomiota, millainen luonto ympärillä on - onko siellä millaisia värejä, vesistöä, kasvillisuutta.. Istut tyynenä paikoillasi ja hengittelet syvään. Ympärilläsi kuuluu kauniita ääniä. Se on kaunista musiikkia, joka leijailee ympärillesi. Tunnet kehosi rentoutuvan täysin. Valitset yhden unelman, joka kumpuaa sielusi pyhästä toiveesta. Kiitä itseäsi, sillä unelmasi on mitä upein ja arvokkain. Näe kuinka unelman toteutuminen tuo sinulle suunnatonta iloa ja levollisuutta. Näe kuinka se palvelee sinun korkeinta parasta sekä muiden korkeinta parasta. Näe, kuinka matkaat kohti tuota unelmaa, tai jotain vielä parempaa, tästä päivästä lähtien. Näet ehkä vilauksia matkasi taipaleelta. Tiedosta, että unelma toteutuu kun olet siihen valmis ja kun pystyt tekemään työtä sen eteen ja olet tarpeeksi uskalias luottamaan sisäiseen ohjaukseen. Siihen saakka olet matkalla. Ja matkalla oleminen on hyvä asia, koska vain silloin pystyt huomaamaan maan jalkojesi alla ja pystyt rakentamaan ymmärryksen siitä, mistä sinun unelmasi koostuu. Ja se jos mikä on tärkeää. Ymmärtää unelmaa, rakentaa sen perusta vahvaksi ja arvostaa omaa rohkeutta ja vaillinaisuutta matkan varrelta.

Nyt on aika lopettaa uhrautuminen ja kääntää katse omaan syvimpään olemukseen - kuunnella sen viestejä ja löytää oma sisäinen voima! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti